Reismicrobe te pakken?

Sappige anekdotes en handige tips voor de doorsnee-reiziger.

Prijs € 32,36

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Yanga

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het rijk geïllustreerd boek "Reismicrobe te pakken?" bevat naast vele sappige anekdotes en handige tips ook veel intrigerende foto's. Echt een aanrader voor elke reislustige die eens wat anders wil dan een natuurwandeling in de korenvelden van het landelijke Zichen-Zussen-Bolder. Zowel korte trips als verre reizen binnen en buiten Europa komen in de schijnwerper : raften op de Zambezi en kanoën tussen de briesende nijlpaarden (Zambia), transsiberische express (Rusland), beklimming Kilimanjaro, luxecruise in de Caraïben, lunch in Burj Al Arab (Dubai), Himalaya-trektocht in Nepal, parapente in Oostenrijk, moonwalking en ademhappen op de Cotopaxi (Ecuador) ...Een fragment uit de anekdote "Zo hoog en vrij als een vogel" :Opeens word je uit je droom gerukt door een stem in je headset "Bitte, machen Sie sich bereit für Ihre Landung". Je krijgt dan strikte orders, waarbij de windrichting van cruciaal belang is. Altijd je landing inzetten met de wind in de rug, anders wordt je meegesleurd en in het ergste geval kom je terecht in de nabijgelegen, onstuimige bergrivier of in de levensbedreigende hoogspanningskabels daarnaast... (parapente in Oostenrijk)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stefan Mulders
Uitgever
Yanga
ISBN
9789461934659
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
97

Beschrijving

Het rijk geïllustreerd boek "Reismicrobe te pakken?" bevat naast vele sappige anekdotes en handige tips ook veel intrigerende foto's. Echt een aanrader voor elke reislustige die eens wat anders wil dan een natuurwandeling in de korenvelden van het landelijke Zichen-Zussen-Bolder.

Zowel korte trips als verre reizen binnen en buiten Europa komen in de schijnwerper : raften op de Zambezi en kanoën tussen de briesende nijlpaarden (Zambia), transsiberische express (Rusland), beklimming Kilimanjaro, luxecruise in de Caraïben, lunch in Burj Al Arab (Dubai), Himalaya-trektocht in Nepal, parapente in Oostenrijk, moonwalking en ademhappen op de Cotopaxi (Ecuador) ...

Een fragment uit de anekdote "Zo hoog en vrij als een vogel" :

Opeens word je uit je droom gerukt door een stem in je headset "Bitte, machen Sie sich bereit für Ihre Landung". Je krijgt dan strikte orders, waarbij de windrichting van cruciaal belang is. Altijd je landing inzetten met de wind in de rug, anders wordt je meegesleurd en in het ergste geval kom je terecht in de nabijgelegen, onstuimige bergrivier of in de levensbedreigende hoogspanningskabels daarnaast... (parapente in Oostenrijk)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stefan Mulders
Uitgever
Yanga
ISBN
9789461934659
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
97