Prijs | € 59,90 |
Uitverkocht
Hardback | December 2009 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
In Reis naar de Sterren gaan Paul en Sandra van de Bunt op bezoek bij alle 54 driesterrenchefs van Europa. Ze mogen er in de potten kijken, ze proeven van de specialiteiten van het huis en hebben een ongedwongen babbel met de chef. De Van den Bunts brengen het vaak verrassende relaas van hun culinaire belevenissen in sappige reisverhalen die geïllustreerd worden met leuke snapshots en anekdotes. Lievelingsadressen kregen een coup de coeur. Paul, patron-cuisinier van tweesterrenrestaurant De Leuf in Ubachsberg (NL), laat zich door deze culinaire ontdekkingen inspireren en creëert na elk bezoek een schitterend gerecht. Deze nieuwe creaties worden prachtig in beeld gebracht en in bevattelijke recepten neergeschreven. Reis naar de Sterren is een ware tour de forc en, een nooit eerder ondernomen culinaire rondreis die een unieke kijk biedt op het gastronomische nec plus ultra van Europa.
Specificaties
- Auteur
- Paul van de Bunt, Sandra van de Bunt
- Uitgever
- Stichting Kunstboek
- ISBN
- 9789058563194
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- December 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 279
Beschrijving
In Reis naar de Sterren gaan Paul en Sandra van de Bunt op bezoek bij alle 54 driesterrenchefs van Europa. Ze mogen er in de potten kijken, ze proeven van de specialiteiten van het huis en hebben een ongedwongen babbel met de chef. De Van den Bunts brengen het vaak verrassende relaas van hun culinaire belevenissen in sappige reisverhalen die geïllustreerd worden met leuke snapshots en anekdotes. Lievelingsadressen kregen een coup de coeur. Paul, patron-cuisinier van tweesterrenrestaurant De Leuf in Ubachsberg (NL), laat zich door deze culinaire ontdekkingen inspireren en creëert na elk bezoek een schitterend gerecht. Deze nieuwe creaties worden prachtig in beeld gebracht en in bevattelijke recepten neergeschreven. Reis naar de Sterren is een ware tour de forc en, een nooit eerder ondernomen culinaire rondreis die een unieke kijk biedt op het gastronomische nec plus ultra van Europa.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Paul van de Bunt, Sandra van de Bunt
- Uitgever
- Stichting Kunstboek
- ISBN
- 9789058563194
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- December 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 279