Puur Londen

slow travel in de stad

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Unieboek | Het Spectrum

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Puur LondenLonden is een van de meest geliefde steden om te bezoeken. Van deze bruisende metropool gaat een enorme aantrekkingskracht uit. Met de talloze bezienswaardigheden, de adembenemende architectuur en attracties van wereldklasse verveelt Londen nooit.Daarnaast is Londen een broedplaats van trends en nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen die naadloos passen in het concept van de Puur-gidssen. De grootste 'groenmuur' staat bijvoorbeeld in Londen. Op de buitenkant van het Mint Hotel in Londen is een levende groene muur aangebracht die is opgebouwd uit 4.100 planten. Inspirerende ervaringen kun je opdoen op Borough Market met zijn prachtig uitgestalde producten waarvan de meest biologisch geteeld zijn.En zelfs in deze wereldstad waar het leven 24/7 doorgaat kun je tot rust komen, bijvoorbeeld in Kew Gardens, een van de parels van de werelderfgoedlijst van UNESCO. Met Puur Londen vind je de leukste plekjes om te genieten en te ontspannen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jessica van Zanten, Michele Bevoort
Uitgever
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000314782
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Puur Londen
Londen is een van de meest geliefde steden om te bezoeken. Van deze bruisende metropool gaat een enorme aantrekkingskracht uit. Met de talloze bezienswaardigheden, de adembenemende architectuur en attracties van wereldklasse verveelt Londen nooit.

Daarnaast is Londen een broedplaats van trends en nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen die naadloos passen in het concept van de Puur-gidssen. De grootste 'groenmuur' staat bijvoorbeeld in Londen. Op de buitenkant van het Mint Hotel in Londen is een levende groene muur aangebracht die is opgebouwd uit 4.100 planten. Inspirerende ervaringen kun je opdoen op Borough Market met zijn prachtig uitgestalde producten waarvan de meest biologisch geteeld zijn.

En zelfs in deze wereldstad waar het leven 24/7 doorgaat kun je tot rust komen, bijvoorbeeld in Kew Gardens, een van de parels van de werelderfgoedlijst van UNESCO. Met Puur Londen vind je de leukste plekjes om te genieten en te ontspannen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jessica van Zanten, Michele Bevoort
Uitgever
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000314782
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144