Parijs (e-Book)

slow travel in de stad

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Slow travel in Parijs De hoofdstad van Frankrijk is bekend om zijn wereldberoemde monumenten, indrukwekkende musea, fantastische winkels en is een levendige, kosmopolitische stad. In het ebook Puur Parijs staan adressen die je nieuwe inspiratie geven, je de weg wijzen naar biologische markten, je laten genieten in eerlijke biologische restaurants en je de keuze geven uit kleinschalige een duurzame accommodaties. Puur reisgidsen inspireert met nieuwe, verrassende hotspots waar je blij van wordt! En vooral goed voor jouw body, mind & spirit. Puur Parijs Uniek voor Puur zijn de rubrieken Live Mindfully waarin je adressen vindt van yogalessen tot stiltewandelingen en Get Inspired van creatieve workshops tot kunstprojecten. Overige rubrieken zijn: Love the City met de hoogtepunten van de stad en attracties die extra leuk zijn voor kinderen, Happy Shopping voor hippe en verantwoorde winkels, Fair Food & Drinks voor (h)eerlijke eetadressen, Meet & Mingle voor het nachtleven en Sleep Tight voor bijzondere logeeradressen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jessica van Zanten
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000333080
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
39946 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

Slow travel in Parijs

De hoofdstad van Frankrijk is bekend om zijn wereldberoemde monumenten, indrukwekkende musea, fantastische winkels en is een levendige, kosmopolitische stad. In het ebook Puur Parijs staan adressen die je nieuwe inspiratie geven, je de weg wijzen naar biologische markten, je laten genieten in eerlijke biologische restaurants en je de keuze geven uit kleinschalige een duurzame accommodaties. Puur reisgidsen inspireert met nieuwe, verrassende hotspots waar je blij van wordt! En vooral goed voor jouw body, mind & spirit.

Puur Parijs

Uniek voor Puur zijn de rubrieken Live Mindfully waarin je adressen vindt van yogalessen tot stiltewandelingen en Get Inspired van creatieve workshops tot kunstprojecten. Overige rubrieken zijn: Love the City met de hoogtepunten van de stad en attracties die extra leuk zijn voor kinderen, Happy Shopping voor hippe en verantwoorde winkels, Fair Food & Drinks voor (h)eerlijke eetadressen, Meet & Mingle voor het nachtleven en Sleep Tight voor bijzondere logeeradressen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jessica van Zanten
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000333080
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
39946 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108