Panama

parel tussen de oceanen

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Gottmer Uitgevers Groep bv

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De onbekende parel van Midden-Amerika, verrassend multicultureel en met een fantastische natuur. Met het beheer over het beroemde kanaal in eigen hand en een stabiel democratisch bestuur ontwikkelt Panama zich tot een interessante bestemming. Panama-stad is een wereldse metropool. Aan beide zijden van het Panamakanaal ontstaat langzamerhand een logistiek centrum van formaat. Panama is gezegend met een fantastisch mooie en gevarieerde natuur op een paar uur rijden of drie kwartier vliegen van de hoofdstad. Regen- en nevelwouden rijgen zich aaneen, van oost naar west dwars door het land. Het tropische klimaat, de geografische positie en vruchtbare bodem zorgen voor een ware schatkamer aan flora en fauna. Voor zowel de Caribische als de Atlantische kust liggen honderden veelal ongerepte eilanden, en de natuur wordt geconserveerd in tientallen beschermde parken en reservaten. Dat neemt niet weg dat overal accommodaties in aanbouw zijn om de toenemende stroom toeristen te kunnen opvangen. Van de Kuna tot de horeca in Panama-stad, iedereen in Panama ziet wat het toerisme voor een goudmijn kan gaan vormen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcel Bayer
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025745622
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

De onbekende parel van Midden-Amerika, verrassend multicultureel en met een fantastische natuur.

Met het beheer over het beroemde kanaal in eigen hand en een stabiel democratisch bestuur ontwikkelt Panama zich tot een interessante bestemming. Panama-stad is een wereldse metropool. Aan beide zijden van het Panamakanaal ontstaat langzamerhand een logistiek centrum van formaat. Panama is gezegend met een fantastisch mooie en gevarieerde natuur op een paar uur rijden of drie kwartier vliegen van de hoofdstad.

Regen- en nevelwouden rijgen zich aaneen, van oost naar west dwars door het land. Het tropische klimaat, de geografische positie en vruchtbare bodem zorgen voor een ware schatkamer aan flora en fauna. Voor zowel de Caribische als de Atlantische kust liggen honderden veelal ongerepte eilanden, en de natuur wordt geconserveerd in tientallen beschermde parken en reservaten.

Dat neemt niet weg dat overal accommodaties in aanbouw zijn om de toenemende stroom toeristen te kunnen opvangen. Van de Kuna tot de horeca in Panama-stad, iedereen in Panama ziet wat het toerisme voor een goudmijn kan gaan vormen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcel Bayer
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025745622
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236