Op zoek in India

dagboek van een spirituele reiziger

Prijs € 21,50

Uitverkocht

Uitgeverij Viveki

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

`Tijdens mijn eerste reis raakte ik direct al een hoop ideeën kwijt. Ideeën over het spirituele India, waar een stroom van wijsheid in overvloed door de straat zou stromen. Vergeet het maar. India, waar de deur van de wijze altijd openstaat voor zoekers uit het Westen en Oosten. Vergeet het maar. Hoewel Schrijver en filosoof Rob van Dijk maakte vijf reizen door India en hield trouw een dagboek bij van zijn zoektocht naar wijsheid. Het resultaat is een zeer persoonlijk verslag van ontmoetingen met wijzen en minder wijzen en opmerkelijke gebeurtenissen. Op zoek in India is daarom niet alleen een reisverslag, maar ook een inspiratiebron voor waarheid- en wijsheidzoekers. Daarnaast is dit boek interessant voor lezers die bekend zijn met de School voor Filosofie, omdat het nieuwe informatie onthult over haar geschiedenis.Rob van Dijk is een expert in Advaita Vedanta, de Indiase filosofie. Eerder verschenen bij Viveki van hem de boeken Apen Vangen (2006) en Korte Kennis (2008).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob H. van Dijk
Uitgever
Uitgeverij Viveki
ISBN
9789078555094
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

`Tijdens mijn eerste reis raakte ik direct al een hoop ideeën kwijt. Ideeën over het spirituele India, waar een stroom van wijsheid in overvloed door de straat zou stromen. Vergeet het maar. India, waar de deur van de wijze altijd openstaat voor zoekers uit het Westen en Oosten. Vergeet het maar. Hoewel

Schrijver en filosoof Rob van Dijk maakte vijf reizen door India en hield trouw een dagboek bij van zijn zoektocht naar wijsheid. Het resultaat is een zeer persoonlijk verslag van ontmoetingen met wijzen en minder wijzen en opmerkelijke gebeurtenissen. Op zoek in India is daarom niet alleen een reisverslag, maar ook een inspiratiebron voor waarheid- en wijsheidzoekers. Daarnaast is dit boek interessant voor lezers die bekend zijn met de School voor Filosofie, omdat het nieuwe informatie onthult over haar geschiedenis.

Rob van Dijk is een expert in Advaita Vedanta, de Indiase filosofie. Eerder verschenen bij Viveki van hem de boeken Apen Vangen (2006) en Korte Kennis (2008).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob H. van Dijk
Uitgever
Uitgeverij Viveki
ISBN
9789078555094
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300