On Track waardebon

toegang tot meer dan 2500 wandel fiets en kanoroutes

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Loose-leaf | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is Nederland toch mooi! Als je er even de tijd voor neemt, wandelend of fietsend, kom je op de mooiste plekjes van ons land. Wie graag tochten maakt, ontdekt steeds meer. On Track helpt je die prachtige nieuwe paden en routes te ontdekken en daarbij volop te genieten. On Track is dé digitale aanbieder van wandelingen, fietstochten en kanoroutes in Nederland. Op de site vind je meer dan 2.500 gevarieerde routes. Naast de traditionele routebeschrijvingen met routekaart zijn de meeste routes ook beschikbaar voor GPS. On Track biedt speciale trajecten voor mindervaliden. Populair zijn ook onze meerdaagse tochten en niet te vergeten de wandelingen met de hond. Met de unieke code op deze waardebon heeft u of de ontvanger een jaar lang exclusief toegang tot alle routes van ontrack.nl. De waardebon is een leuk en origineel geschenk. Op de waardebon wordt geen prijs vermeld.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ISBN
9789000317233
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat is Nederland toch mooi! Als je er even de tijd voor neemt, wandelend of fietsend, kom je op de mooiste plekjes van ons land. Wie graag tochten maakt, ontdekt steeds meer. On Track helpt je die prachtige nieuwe paden en routes te ontdekken en daarbij volop te genieten.



On Track is dé digitale aanbieder van wandelingen, fietstochten en kanoroutes in Nederland. Op de site vind je meer dan 2.500 gevarieerde routes. Naast de traditionele routebeschrijvingen met routekaart zijn de meeste routes ook beschikbaar voor GPS. On Track biedt speciale trajecten voor mindervaliden. Populair zijn ook onze meerdaagse tochten en niet te vergeten de wandelingen met de hond.



Met de unieke code op deze waardebon heeft u of de ontvanger een jaar lang exclusief toegang tot alle routes van ontrack.nl. De waardebon is een leuk en origineel geschenk. Op de waardebon wordt geen prijs vermeld.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ISBN
9789000317233
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig