Oet in Twente

vijftien wandelroutes

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Regioboek

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na de succesvolle fietsgids 'Oet in Twente, 10 fietsroutes', kunt u nu opnieuw van Twente genieten door het wandelend te verkennen. De wandeltochten gaan door het fraaie Twentse coulisselandschap en door het Duitse heuvelgebied; over essen, heidevelden, weilanden en door bossen. De belangrijkste bezienswaardigheden onderweg worden overzichtelijk beschreven. De handige overzichtskaartjes laten u in een oogopslag zien waar u zich bevindt. De routes variëren in lengte. U kunt kiezen uit lengtes tussen 3 en 30 km. Veel routes zijn in te korten: zo biedt deze gids vanuit 15 startpunten, 33 routes. Door de prachtige foto's die ook deze gids completeren, kunt u voor- én achteraf genieten van het Twentse land. Martin Beumer kent Twente en omgeving zeer goed en is de initiator van de websites www.wandelroutestwente.nl; later heeft hij met veel succes www.oetintwente.nl gemaakt. Het gaat de auteur niet alleen om het maken van de routes, hij wil vooral de mooie 'pleisterplaatsen' en bezienswaardigheden in Twente en omgeving laten zien.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martin Beumer
Uitgever
Regioboek
ISBN
9789087880682
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Na de succesvolle fietsgids 'Oet in Twente, 10 fietsroutes', kunt u nu opnieuw van Twente genieten door het wandelend te verkennen. De wandeltochten gaan door het fraaie Twentse coulisselandschap en door het Duitse heuvelgebied; over essen, heidevelden, weilanden en door bossen.

De belangrijkste bezienswaardigheden onderweg worden overzichtelijk beschreven. De handige overzichtskaartjes laten u in een oogopslag zien waar u zich bevindt. De routes variëren in lengte. U kunt kiezen uit lengtes tussen 3 en 30 km. Veel routes zijn in te korten: zo biedt deze gids vanuit 15 startpunten, 33 routes. Door de prachtige foto's die ook deze gids completeren, kunt u voor- én achteraf genieten van het Twentse land.

Martin Beumer kent Twente en omgeving zeer goed en is de initiator van de websites www.wandelroutestwente.nl; later heeft hij met veel succes www.oetintwente.nl gemaakt. Het gaat de auteur niet alleen om het maken van de routes, hij wil vooral de mooie 'pleisterplaatsen' en bezienswaardigheden in Twente en omgeving laten zien.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martin Beumer
Uitgever
Regioboek
ISBN
9789087880682
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144