North-east Poland

Biebrza, Bialowieza, Narew and Wigry

Prijs € 29,95

Uitverkocht

KNNV Uitgeverij

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wildernis - Ontdek de mooiste natuurgebieden van EuropaHet noordoosten van Polen is een walhalla voor natuurliefhebbers. Je vindt er de uitgestrekte Biebrza-moerassen, de oerbossen van Biaowiea, het Mazurische merengebied en nationale parken zoals Wigry en Narew.In deze aaneengesloten wildernis leven wolven en wisenten, edelherten en wilde zwijnen. Maar je vindt er ook bijzondere vogels, planten, libellen en vlinders. Wie dit gebied wil ontdekken, zal blij verrast zijn met de Crossbill Guide Northeast Poland.Dit nieuwe deel in deze geliefde serie natuurreisgidsen beschrijft natuur en landschap, flora en fauna, geologie en cultuurgeschiedenis. Maar vooral biedt het handvatten om het gebied zelf te ontdekken: tochtbeschrijvingen, kaartjes en praktische reisinformatie. Rijk geïllustreerd met kleurenfoto's.Deze reisgids is ideaal voor een unieke natuurvakantie in Polen en maakt deel uit van de reeks Crossbill Guides- Engelstalige uitgave -

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Hilbers, Bouke Ten Cate
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789491648007
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Wildernis - Ontdek de mooiste natuurgebieden van Europa

Het noordoosten van Polen is een walhalla voor natuurliefhebbers. Je vindt er de uitgestrekte Biebrza-moerassen, de oerbossen van Biaowiea, het Mazurische merengebied en nationale parken zoals Wigry en Narew.

In deze aaneengesloten wildernis leven wolven en wisenten, edelherten en wilde zwijnen. Maar je vindt er ook bijzondere vogels, planten, libellen en vlinders. Wie dit gebied wil ontdekken, zal blij verrast zijn met de Crossbill Guide Northeast Poland.

Dit nieuwe deel in deze geliefde serie natuurreisgidsen beschrijft natuur en landschap, flora en fauna, geologie en cultuurgeschiedenis. Maar vooral biedt het handvatten om het gebied zelf te ontdekken: tochtbeschrijvingen, kaartjes en praktische reisinformatie. Rijk geïllustreerd met kleurenfoto's.

Deze reisgids is ideaal voor een unieke natuurvakantie in Polen en maakt deel uit van de reeks Crossbill Guides

- Engelstalige uitgave -

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Hilbers, Bouke Ten Cate
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789491648007
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
256