Noaberpad

grenzeloos wandelen van de dollard naar de rijn

Prijs € 18,70

Uitverkocht

Nivon

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Noaberpad is vernieuwd! De route zoekt nu nog meer dan voorheen de grens op. Grote stukken route lopen nu door Duitsland. Aan het zuidelijk uiteinde is het pad verlengd tot Kleve. Daarmee komt de totale lengte vanaf Bad Nieuweschans op 415km. Dat is een flink eind lopen, maar onderweg valt er ook veel te genieten. Zo maak je al wandelend kennis met vestingstadjes in Groningen, hoogveen in Drenthe, grafheuvels in Bentheim, beekdalen in Twente, scholtenboerderijen in de Achterhoek, oude stadjes in Münsterland en bossen in Montferland. En natuurlijk de bewoners, de noabers, voor wie die grens eigenlijk nooit bestaan heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nina van den Broek
Uitgever
Nivon
ISBN
9789491142017
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Het Noaberpad is vernieuwd! De route zoekt nu nog meer dan voorheen de grens op. Grote stukken route lopen nu door Duitsland. Aan het zuidelijk uiteinde is het pad verlengd tot Kleve. Daarmee komt de totale lengte vanaf Bad Nieuweschans op 415km. Dat is een flink eind lopen, maar onderweg valt er ook veel te genieten.

Zo maak je al wandelend kennis met vestingstadjes in Groningen, hoogveen in Drenthe, grafheuvels in Bentheim, beekdalen in Twente, scholtenboerderijen in de Achterhoek, oude stadjes in Münsterland en bossen in Montferland. En natuurlijk de bewoners, de noabers, voor wie die grens eigenlijk nooit bestaan heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nina van den Broek
Uitgever
Nivon
ISBN
9789491142017
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192