Nederland plano wandkaart in koker

Prijs € 15,50

Uitverkocht

ANWB Media

Loose-leaf | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en dorpen staan erop vermeld. De kaart is beschrijfbaar èn afwisbaar met de bijgeleverde marker. Leuk voor kinderen om Nederland topografisch te leren kennen of om favoriete of bekende plekken te markeren. Bovendien staan er allerlei leuke weetjes over Nederland op. Zoals de ontwikkeling van de infrastructuur sinds 1900, de verdeling van landschappen, duidelijke provinciegrenzen, hoofdsteden, provinciewapens en nog veel meer. De kaart wordt geleverd met ophangstrips en is dus eenvoudig op te hangen. -Afmeting: 84 cm breed x 118,8 cm hoog -Geleverd in mooie koker

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018032371
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven.
De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en dorpen staan erop vermeld.
De kaart is beschrijfbaar èn afwisbaar met de bijgeleverde marker. Leuk voor kinderen om Nederland topografisch te leren kennen of om favoriete of bekende plekken te markeren.

Bovendien staan er allerlei leuke weetjes over Nederland op. Zoals de ontwikkeling van de infrastructuur sinds 1900, de verdeling van landschappen, duidelijke provinciegrenzen, hoofdsteden, provinciewapens en nog veel meer. De kaart wordt geleverd met ophangstrips en is dus eenvoudig op te hangen.

-Afmeting: 84 cm breed x 118,8 cm hoog
-Geleverd in mooie koker

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018032371
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig