Turkije

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Lannoo

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Praktische en overzichtelijke gids voor elke zelfstandige reiziger die weet wat hij wil Met een ruim aanbod aan adresjes voor elk budget. Trotter mikt op alle reizigerscategorieën. Van jeugdherberg tot luxehotel en van snackbar tot haute cuisine. Actuele informatie over een zeer brede waaier aan thema's, met alle klassieke bezienswaardigheden, maar ook verdoken parels buiten de platgetreden paden. Aan de hand van 1, 2 of 3 Trottermannetjes wordt een eigenzinnige classificatie gemaakt van de niet te missen plekken. Met zeer handige en eenduidige overzichtskaarten en stadsplattegronden waarop alle adresjes duidelijk gepositioneerd zijn. Trotter is de beste bagage voor meer dan 70 bestemmingen, zowel voor cultuurfanaten, gastronomische genieters als voor avontuurlijke reizigers. Andere reisgidsen Turkije

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020989243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
600

Beschrijving

Praktische en overzichtelijke gids voor elke zelfstandige reiziger die weet wat hij wil

  • Met een ruim aanbod aan adresjes voor elk budget. Trotter mikt op alle reizigerscategorieën. Van jeugdherberg tot luxehotel en van snackbar tot haute cuisine.
  • Actuele informatie over een zeer brede waaier aan thema's, met alle klassieke bezienswaardigheden, maar ook verdoken parels buiten de platgetreden paden.
  • Aan de hand van 1, 2 of 3 Trottermannetjes wordt een eigenzinnige classificatie gemaakt van de niet te missen plekken.
  • Met zeer handige en eenduidige overzichtskaarten en stadsplattegronden waarop alle adresjes duidelijk gepositioneerd zijn.
  • Trotter is de beste bagage voor meer dan 70 bestemmingen, zowel voor cultuurfanaten, gastronomische genieters als voor avontuurlijke reizigers.


Andere reisgidsen Turkije

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020989243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
600