Napels & Amalfi kust

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Unieboek|Het Spectrum

Paperback | Mei 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Levendige stad Sommige mensen vinden de stad opwindend, terwijl anderen worden overweldigd door alles wat er te zien is. Weer anderen trekken zich terug in het serene Sorrento; de eilanden of de Amalfikust. Het Palazzo Reale, het koninklijk paleis, domineert met zijn indrukwekkende positie vlak bij de baai een groot deel van Napels. Ravello, de stad boven de schitterende Amalfikust, biedt onvergetelijke uitzichten over het azuurblauwe water en de gezellige stadjes. Napels Compact De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze levendige stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste stranden, de indrukwekkendste kerken of verborgen attracties, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vijf gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Napels een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor winkelen en activiteiten voor kinderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffrey Kennedy
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum
ISBN
9789000309788
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Levendige stad
Sommige mensen vinden de stad opwindend, terwijl anderen worden overweldigd door alles wat er te zien is. Weer anderen trekken zich terug in het serene Sorrento; de eilanden of de Amalfikust. Het Palazzo Reale, het koninklijk paleis, domineert met zijn indrukwekkende positie vlak bij de baai een groot deel van Napels. Ravello, de stad boven de schitterende Amalfikust, biedt onvergetelijke uitzichten over het azuurblauwe water en de gezellige stadjes.

Napels Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze levendige stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste stranden, de indrukwekkendste kerken of verborgen attracties, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vijf gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Napels een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor winkelen en activiteiten voor kinderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffrey Kennedy
Uitgever
Unieboek|Het Spectrum
ISBN
9789000309788
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144