Naieve ambitie

een film maken in Peru en Bolivia

Prijs € 16,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Noempie Holding B.V.

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Naieve ambitie is het verslag van een unieke reis door Peru en Bolivia. Een groep twintigers afkomstig uit vijf verschillende landen, probeert in drie maanden tijd een film te maken over backpackers.Tegen de achtergrond van twee prachtige Zuid-Amerikaanse landen reist de filmcrew in het spoor van de personages uit de nog te maken film. Omringd door backpackers en de toeristische industrie, snuiven ze de sfeer op die ze in de film willen verwerken.Naarmate de reis vordert, verschijnen echter meer en meer obstakels op de weg en lijkt het einddoel steeds verder verwijderd. Voor de regisseur wordt het steeds moeilijker om zijn droom te verwezenlijken.Twee exotische landen met een andere taal en cultuur.Veertien mensen die elkaar nauwelijks kennen.Groepsdynamiek en werken onder tijdsdruk.Geen ervaring met filmmaken en geen budget.Allemaal factoren die zorgen voor een bijzondere reis, vol onverwachte wendingen en tegenslagen, maar ook vol spontane ontmoetingen en vele prachtige ontdekkingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.H.M. Stultiens
Uitgever
Noempie Holding B.V.
ISBN
9789081697613
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
102

Beschrijving

Naieve ambitie is het verslag van een unieke reis door Peru en Bolivia. Een groep twintigers afkomstig uit vijf verschillende landen, probeert in drie maanden tijd een film te maken over backpackers.

Tegen de achtergrond van twee prachtige Zuid-Amerikaanse landen reist de filmcrew in het spoor van de personages uit de nog te maken film. Omringd door backpackers en de toeristische industrie, snuiven ze de sfeer op die ze in de film willen verwerken.

Naarmate de reis vordert, verschijnen echter meer en meer obstakels op de weg en lijkt het einddoel steeds verder verwijderd. Voor de regisseur wordt het steeds moeilijker om zijn droom te verwezenlijken.

Twee exotische landen met een andere taal en cultuur.
Veertien mensen die elkaar nauwelijks kennen.
Groepsdynamiek en werken onder tijdsdruk.
Geen ervaring met filmmaken en geen budget.

Allemaal factoren die zorgen voor een bijzondere reis, vol onverwachte wendingen en tegenslagen, maar ook vol spontane ontmoetingen en vele prachtige ontdekkingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.H.M. Stultiens
Uitgever
Noempie Holding B.V.
ISBN
9789081697613
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
102