Prijs | € 10,95 |
Uitverkocht
Hardback | Augustus 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Anne Cazor en Christine Liénard, auteurs van dit boek, schreven een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op zaten te wachten. Het leuke van Moleculair koken is dat het hele palet aan technieken overzichtelijk behandeld wordt, van het stollen van eiwit en karamelliseren tot het maken van emulsies en het (anti)-oxideren. Ook staan de ingrediënten én benodigde apparatuur duidelijk beschreven. Een ding moet wel gezegd worden: als je aan de slag gaat met de receptuur uit dit boek dien je wel de basistechniek van het koken te beheersen. Want dat is immers de grondslag van het succes van dat wat op tafel komt.
Specificaties
- Auteur
- A. Cazor, C. Lienard
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789073191686
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 159
Beschrijving
Anne Cazor en Christine Liénard, auteurs van dit boek, schreven een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op zaten te wachten. Het leuke van Moleculair koken is dat het hele palet aan technieken overzichtelijk behandeld wordt, van het stollen van eiwit en karamelliseren tot het maken van emulsies en het (anti)-oxideren. Ook staan de ingrediënten én benodigde apparatuur duidelijk beschreven. Een ding moet wel gezegd worden: als je aan de slag gaat met de receptuur uit dit boek dien je wel de basistechniek van het koken te beheersen. Want dat is immers de grondslag van het succes van dat wat op tafel komt.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- A. Cazor, C. Lienard
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789073191686
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 159