Prijs | € 10,00 |
Uitverkocht
Hardback | Juni 2012 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
Traditionele gerechten uit de Japanse keuken.
Ontdek de filosofie en achtergrond van de Japanse kookkunst en presentatie van gerechten.
Maak kennis met nieuwe ingrediënten, bereidingswijzen en keukengerei.
Geniet met deze klassieke en regionale recepten van de eenvoud en verfijning die zo kenmerkend zijn voor de Japanse keuken.
Specificaties
- Auteur
- Emi Kazuko, Yasuko Fukuoka
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048306169
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juni 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
Traditionele gerechten uit de Japanse keuken.
Ontdek de filosofie en achtergrond van de Japanse kookkunst en presentatie van gerechten.
Maak kennis met nieuwe ingrediënten, bereidingswijzen en keukengerei.
Geniet met deze klassieke en regionale recepten van de eenvoud en verfijning die zo kenmerkend zijn voor de Japanse keuken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Emi Kazuko, Yasuko Fukuoka
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048306169
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juni 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig