Prijs | € 2,50 |
Uitverkocht
Paperback | Maart 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Eenvoudig te maken, authentieke, smakelijke gerechten waarvan de bereiding stap voor stap wordt getoond in 250 prachtige kleurenfoto’s.
Een kleurrijke verzameling smakelijke gerechten, zoals tortilla’s, taco’s, quesadilla’s, chimichanga’s en guacamole, en natuurlijk ontbreekt Mexico’s populairste drank niet: de margarita.
Zeven tongstrelende hoofdstukken: maisgerechten, soep, groenten en salades, vis en schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte, desserts en gebak, en dranken. De eenvoudige instructies gaan vergezeld van gedetailleerde foto’s. Tips van professionele koks helpen u thuis bekende restaurantgerechten op tafel te zetten. Met nuttige informatie over Mexicaanse ingrediënten, van chilipepers tot chocolade, en van tequila tot tomatillo’s.
Specificaties
- Auteur
- E.L. Ortiz
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059209343
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Maart 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Eenvoudig te maken, authentieke, smakelijke gerechten waarvan de bereiding stap voor stap wordt getoond in 250 prachtige kleurenfoto’s.
Een kleurrijke verzameling smakelijke gerechten, zoals tortilla’s, taco’s, quesadilla’s, chimichanga’s en guacamole, en natuurlijk ontbreekt Mexico’s populairste drank niet: de margarita.
Zeven tongstrelende hoofdstukken: maisgerechten, soep, groenten en salades, vis en schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte, desserts en gebak, en dranken. De eenvoudige instructies gaan vergezeld van gedetailleerde foto’s. Tips van professionele koks helpen u thuis bekende restaurantgerechten op tafel te zetten. Met nuttige informatie over Mexicaanse ingrediënten, van chilipepers tot chocolade, en van tequila tot tomatillo’s.
Een kleurrijke verzameling smakelijke gerechten, zoals tortilla’s, taco’s, quesadilla’s, chimichanga’s en guacamole, en natuurlijk ontbreekt Mexico’s populairste drank niet: de margarita.
Zeven tongstrelende hoofdstukken: maisgerechten, soep, groenten en salades, vis en schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte, desserts en gebak, en dranken. De eenvoudige instructies gaan vergezeld van gedetailleerde foto’s. Tips van professionele koks helpen u thuis bekende restaurantgerechten op tafel te zetten. Met nuttige informatie over Mexicaanse ingrediënten, van chilipepers tot chocolade, en van tequila tot tomatillo’s.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- E.L. Ortiz
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059209343
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Maart 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96