Met de camper door Europa

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michelin

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Of je nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, met deze gids zul je zonder zorgen Europa kunnen doorkruisen met de camper. Zeventig reisroutes leiden langs de mooiste landschappen, steden en dorpen en de musts voor natuur- en cultuurliefhebbers. Elke reisroute biedt: - Een beschrijving van de hoogtepunten onderweg, zoals een leuke uitstap met de kinderen of wat je zeker niet mag missen in de steden; - Een heldere overzichtskaart met de hoogtepunten, de campings en de adressen; - Een praktisch adresboekje met een mooie keuze van eet-, slaap-, winkel- andere adresjes, met speciale aandacht voor rust- en parkeerplaatsen onderweg, geheel op maat van wie reist met de camper; - Praktische inlichtingen met nuttige tips ter voorbereiding van je reis en tal van suggesties om optimaal van jouw reis te kunnen genieten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Michelin
ISBN
9789020989885
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
383

Beschrijving

Of je nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, met deze gids zul je zonder zorgen Europa kunnen doorkruisen met de camper. Zeventig reisroutes leiden langs de mooiste landschappen, steden en dorpen en de musts voor natuur- en cultuurliefhebbers.

Elke reisroute biedt:

- Een beschrijving van de hoogtepunten onderweg, zoals een leuke uitstap met de kinderen of wat je zeker niet mag missen in de steden;
- Een heldere overzichtskaart met de hoogtepunten, de campings en de adressen;
- Een praktisch adresboekje met een mooie keuze van eet-, slaap-, winkel- andere adresjes, met speciale aandacht voor rust- en parkeerplaatsen onderweg, geheel op maat van wie reist met de camper;
- Praktische inlichtingen met nuttige tips ter voorbereiding van je reis en tal van suggesties om optimaal van jouw reis te kunnen genieten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Michelin
ISBN
9789020989885
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
383