Mekong

van de Gouden Driehoek naar Vietnam

Prijs € 6,95

Uitverkocht

Uitgeverij Rainbow bv

Paperback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sjon Hauser verkent vanuit zijn woonplaats Chiang Mai gedurende ruim een jaar de Mekong, de grootste en meest imposante rivier van Zuidoost-Azië. Zijn reis gaat langs bergdorpjes in het Thaise deel van de Gouden Driehoek, Luang Prabang (Laos), Noordoost-Thailand, en Cambodja. Hauser weet de lezer op zo’n persoonlijke en indringende wijze mee te nemen naar de streek die hem lief is, maar soms ook onaangenaam kan verrassen. Sjon Hauser studeerde biologie, maar na een vakantie raakt hij verslingerd aan Thailand. In 1983 vestigt Hauser zich definitief als journalist in de Noord-Thaise stad Chiang Mai. Zijn ervaringen hebben geleid tot de boeken: Thailand. Zacht als zijde, buigzaam als bamboe (1990), De strepen van de tijger (1996) Langs de Mekong (2003) en Mekong (2007).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sjon Hauser
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041708212
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Sjon Hauser verkent vanuit zijn woonplaats Chiang Mai gedurende ruim een jaar de Mekong, de grootste en meest imposante rivier van Zuidoost-Azië. Zijn reis gaat langs bergdorpjes in het Thaise deel van de Gouden Driehoek, Luang Prabang (Laos), Noordoost-Thailand, en Cambodja. Hauser weet de lezer op zo’n persoonlijke en indringende wijze mee te nemen naar de streek die hem lief is, maar soms ook onaangenaam kan verrassen.

Sjon Hauser studeerde biologie, maar na een vakantie raakt hij verslingerd aan Thailand. In 1983 vestigt Hauser zich definitief als journalist in de Noord-Thaise stad Chiang Mai. Zijn ervaringen hebben geleid tot de boeken: Thailand. Zacht als zijde, buigzaam als bamboe (1990), De strepen van de tijger (1996) Langs de Mekong (2003) en Mekong (2007).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sjon Hauser
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041708212
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352