Prijs | € 34,99 |
Uitverkocht
Hardback | April 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Alain Vanden Abeele
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020997620
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 208
Beschrijving
Masala, letterlijk 'geroosterd mengsel van kruiden', bevat een pittige selectie van ruim 75 originele recepten met een Indiase touch.
Dit kookboek is een heerlijke mix van traditionele recepten uit India, Indiase recepten met een westerse toets, streekgerechten met een Indian twist en nieuwe creaties die het beste van beide keukens samenbrengen.
Op smaak gebracht met sfeerstukjes en weetjes over India en geïllustreerd met prachtige foto's van Michèle Francken en Christophe Lambert.
Alain Vanden Abeele kent India al jaren en raakte niet alleen gefascineerd door het land, maar vooral door zijn keuken. Hij stelde een receptenboek samen met chef Biju van Malabar House in Cochin dat de Indiase keuken toegankelijk maakt voor elke liefhebber.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Alain Vanden Abeele
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020997620
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 208