Marrakech

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Capitool

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De oaseMarrakech, in alle opzichten een oase, was vroeger een richtpunt voor handelskaravanen die door de woestijn noordwaarts trokken en het vaak besneeuwde Atlasgebergte doorkruisten. Marrakech is een van de belangrijkste steden van Marokko en de prachtige paleizen en palmtuinen trekken veel toeristen. De stad was altijd het trefpunt waar Afrika bezuiden de Sahara en het Arabische Noord-Afrika elkaar ontmoeten, en nog steeds is deze handelsstad aan de rand van niemandsland een exotische parel. Marrakech CompactDe reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze fascinerende stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de lekkerste gerechten, de beste hammams of de leukste attracties voor kinderen, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in zes gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Marrakech een handige uitneembare kaart. Op deze kaart staan bovendien vele tips als de koelste plekjes en fraaie fotomomenten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrew Humphreys
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000337736
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

De oase
Marrakech, in alle opzichten een oase, was vroeger een richtpunt voor handelskaravanen die door de woestijn noordwaarts trokken en het vaak besneeuwde Atlasgebergte doorkruisten. Marrakech is een van de belangrijkste steden van Marokko en de prachtige paleizen en palmtuinen trekken veel toeristen. De stad was altijd het trefpunt waar Afrika bezuiden de Sahara en het Arabische Noord-Afrika elkaar ontmoeten, en nog steeds is deze handelsstad aan de rand van niemandsland een exotische parel.

Marrakech Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze fascinerende stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de lekkerste gerechten, de beste hammams of de leukste attracties voor kinderen, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in zes gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Marrakech een handige uitneembare kaart. Op deze kaart staan bovendien vele tips als de koelste plekjes en fraaie fotomomenten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrew Humphreys
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000337736
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128