Maastricht plattegrond

Prijs € 14,99

In herdruk

Falkplan

Paperback | Maart 1992 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Maastricht en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs de straatnamen in het buitengebied zijn weergegeven. De stadsplattegrond van Maastricht is regionaal uitgebreid met Borgharen, Bunde, Itteren, Meerssen, Rothem en Valkenburg. Van al deze plaatsen is het straatnamenregister weergegeven op de achterzijde van de kaart. De extra bijgeleverde detailkaart van het centrum van Maastricht en Valkenburg geeft je nog meer overzicht als je het stadscentrum lopend wilt bezoeken.Dankzij het fietsknooppunten netwerk dat ook op de kaart te vinden is, kun je de groene omgeving en de buurtgemeenten van Maastricht verkennen en ontdek je ook deze groene binnenstad met de fiets. Deze stadskaart geeft je een veelheid aan inspiratie. Beleef de stad intens met de bewegwijzerde stadsroutes. Zo snuif je het heden en het verleden van de stadskern op.Uitgebreide plattegrond in handzaam formaat op schaal 1: 12.500Uitgerust met 2 x centrum kaart op schaal 1: 8.500StraatnamenregisterFietspaden, fietsknooppunten en fietsnetwerk Plaatsnamen registerMaastricht * Borgharen * Bunde * Itteren * Meerssen * Rothem * Valkenburg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028708167
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1992
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Maastricht en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs de straatnamen in het buitengebied zijn weergegeven.

De stadsplattegrond van Maastricht is regionaal uitgebreid met Borgharen, Bunde, Itteren, Meerssen, Rothem en Valkenburg. Van al deze plaatsen is het straatnamenregister weergegeven op de achterzijde van de kaart. De extra bijgeleverde detailkaart van het centrum van Maastricht en Valkenburg geeft je nog meer overzicht als je het stadscentrum lopend wilt bezoeken.

Dankzij het fietsknooppunten netwerk dat ook op de kaart te vinden is, kun je de groene omgeving en de buurtgemeenten van Maastricht verkennen en ontdek je ook deze groene binnenstad met de fiets. Deze stadskaart geeft je een veelheid aan inspiratie. Beleef de stad intens met de bewegwijzerde stadsroutes. Zo snuif je het heden en het verleden van de stadskern op.

Uitgebreide plattegrond in handzaam formaat op schaal 1: 12.500
Uitgerust met 2 x centrum kaart op schaal 1: 8.500
Straatnamenregister
Fietspaden, fietsknooppunten en fietsnetwerk
Plaatsnamen register

Maastricht * Borgharen * Bunde * Itteren * Meerssen * Rothem * Valkenburg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028708167
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1992
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig