Loslaten

wat je niet gelukkig maakt

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Forte Uitgevers B.V.

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Loslaten, dat is gemakkelijk gezegd. Er zijn nogal wat dingen waar we ons graag aan vastklampen. We houden vast aan eisen aan onszelf en aan anderen, aan levenservaringen, aan vooroordelen, aan verwachtingen, aan vaste gewoonten en aan nog veel meer. En veel van die dingen waar we aan vastklampen (in de liefde, in het dagelijkse leven of in ons werk) doen ons geen goed, maken ons ongelukkig en kunnen onze ontwikkeling in de weg staan.In dit boek gaat het om het loslaten van dit soort zaken. Sigrid Engelbrecht laat zien wat je kunt doen om de blokkades uit de weg te ruimen, zodat je kordaat nieuwe wegen in kunt slaan. Talloze oefeningen en praktische tips moedigen je aan om het zelf uit te proberen en om dat te kiezen wat voor jou persoonlijk goed is – namelijk wat bij jou en bij jouw ‘blokkadeprofiel’ past.•herken je eigen profiel: ben je een perfectionist, een trouwe ziel of een liefdesjunk? *van de auteur van Onbezorgd en opgewekt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sigrid Engelbrecht
Uitgever
Forte Uitgevers B.V.
ISBN
9789058778475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Loslaten, dat is gemakkelijk gezegd. Er zijn nogal wat dingen waar we ons graag aan vastklampen. We houden vast aan eisen aan onszelf en aan anderen, aan levenservaringen, aan vooroordelen, aan verwachtingen, aan vaste gewoonten en aan nog veel meer. En veel van die dingen waar we aan vastklampen (in de liefde, in het dagelijkse leven of in ons werk) doen ons geen goed, maken ons ongelukkig en kunnen onze ontwikkeling in de weg staan.
In dit boek gaat het om het loslaten van dit soort zaken. Sigrid Engelbrecht laat zien wat je kunt doen om de blokkades uit de weg te ruimen, zodat je kordaat nieuwe wegen in kunt slaan. Talloze oefeningen en praktische tips moedigen je aan om het zelf uit te proberen en om dat te kiezen wat voor jou persoonlijk goed is – namelijk wat bij jou en bij jouw ‘blokkadeprofiel’ past.

•herken je eigen profiel: ben je een perfectionist, een trouwe ziel of een liefdesjunk?
*van de auteur van Onbezorgd en opgewekt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sigrid Engelbrecht
Uitgever
Forte Uitgevers B.V.
ISBN
9789058778475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128