Logeren op (te)gekke adressen Nederland-België-Frankrijk

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Spalder Media Group

Paperback | Juni 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Logeren op (te) gekke plekken is een leidraad voor liefhebbers van originele uitstapjes. Voor avonturiers en romantici met een diepgewortelde hang naar klassieke Amerikaanse trailers, oude graansilo's, reddingsboten en vuurtorens. Maar evengoed voor gezinnen en families met een voorliefde voor boomhutten, tipi's, ecohuisjes of chique campings Een jongensboekachtige sloep in het Canal du Midi bijvoorbeeld. Een authentieke Amerikaanse trailer in de luwte van de Pyreneeën of een vrolijke zigeunerwagen op een piepklein eilandje in het Alkmaardermeer. Een oude boswachterswoning in het Overijsselse Vechtdal, of een havenkraan die uitkijkt over het Friese Harlingen en de Waddenzee. Een Limburgs kasteel of een loft in Parijs. Er is voor ieder wat wils. Ontdek ruim honderd van de best bewaarde geheimen van Nederland, België en Frankrijk aan de hand van deze kleinschalige en unieke, maar bovenal te gekke plekken!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Coen Harleman
Uitgever
Spalder Media Group
ISBN
9789077090527
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141

Beschrijving

Logeren op (te) gekke plekken is een leidraad voor liefhebbers van originele uitstapjes. Voor avonturiers en romantici met een diepgewortelde hang naar klassieke Amerikaanse trailers, oude graansilo's, reddingsboten en vuurtorens. Maar evengoed voor gezinnen en families met een voorliefde voor boomhutten, tipi's, ecohuisjes of chique campings

Een jongensboekachtige sloep in het Canal du Midi bijvoorbeeld. Een authentieke Amerikaanse trailer in de luwte van de Pyreneeën of een vrolijke zigeunerwagen op een piepklein eilandje in het Alkmaardermeer. Een oude boswachterswoning in het Overijsselse Vechtdal, of een havenkraan die uitkijkt over het Friese Harlingen en de Waddenzee. Een Limburgs kasteel of een loft in Parijs. Er is voor ieder wat wils.

Ontdek ruim honderd van de best bewaarde geheimen van Nederland, België en Frankrijk aan de hand van deze kleinschalige en unieke, maar bovenal te gekke plekken!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Coen Harleman
Uitgever
Spalder Media Group
ISBN
9789077090527
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141