Languedoc

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gottmer Uitgevers Groep bv

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land*geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingenOf het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...De Languedoc heeft zoveel meer te bieden dan de Côte d'Azur. Naast de kust met de brede stranden, wilde paarden en roze flamingo's is ook de Tarn een must see. Verbaas je over de spectaculaire natuur van de Gorges du Tarn, de ruige Cevennen en de katharenkastelen. Vergeet ook het Canal du Midi, het grootste wijngebied ter wereld én het nieuwste wereldwonder niet: het immense viaduct van Milau. In deze gids neemt Hans Pijnenburg de lezer mee langs authentieke steden, prachtige natuurgebieden en een verrassend gevarieerd landschap. Door deze unieke combinatie van natuur, cultuur, historie en ontspanning is de Languedoc een ideaal gebied om (met het gezin) heen te gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Pijnenburg
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025752231
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen.
*met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land
*geschreven door Nederlandse auteurs
*meer dan 75 bijzondere bestemmingen
Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...

De Languedoc heeft zoveel meer te bieden dan de Côte d'Azur. Naast de kust met de brede stranden, wilde paarden en roze flamingo's is ook de Tarn een must see. Verbaas je over de spectaculaire natuur van de Gorges du Tarn, de ruige Cevennen en de katharenkastelen. Vergeet ook het Canal du Midi, het grootste wijngebied ter wereld én het nieuwste wereldwonder niet: het immense viaduct van Milau. In deze gids neemt Hans Pijnenburg de lezer mee langs authentieke steden, prachtige natuurgebieden en een verrassend gevarieerd landschap.
Door deze unieke combinatie van natuur, cultuur, historie en ontspanning is de Languedoc een ideaal gebied om (met het gezin) heen te gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Pijnenburg
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025752231
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250