Landelijk Wandelprogramma 2011

Prijs € 6,95

Uitverkocht

Arko Sports Media BV

Hardback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nederland heeft enorm veel te bieden op het gebied van de wandelsport. Korte, lange en meerdaagse georganiseerde wandeltochten, tienduizenden kilometers aan wandelpaden, honderden wandelsportverenigingen, vele cursussen op het gebied van diverse wandelvormen… je kunt het zo gek niet bedenken. Nederland is een echt wandelland. Dit Landelijk Wandelprogramma heeft dan ook als belangrijkste doel de tienduizenden wandelsportliefhebbers te helpen hun weg te vinden in dit rijk geschakeerde wandelsportland.In het eerste deel komen een aantal organisatoren van verschillende tochten aan het woord en bieden wij u een kijkje achter de schermen aan bij onder andere een meerdaags wandelevenement, een Kennedymars en een nodicwalkingtocht.In het tweede deel staan alle tochten die door de KNBLO-NL worden georganiseerd op een rijtje. Ook de wandeltochten en de avondvierdaagsen die door de NWB aangeboden worden, zijn in dit overzicht opgenomen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Arko Sports Media BV
ISBN
9789054721369
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
411

Beschrijving

Nederland heeft enorm veel te bieden op het gebied van de wandelsport. Korte, lange en meerdaagse georganiseerde wandeltochten, tienduizenden kilometers aan wandelpaden, honderden wandelsportverenigingen, vele cursussen op het gebied van diverse wandelvormen… je kunt het zo gek niet bedenken. Nederland is een echt wandelland. Dit Landelijk Wandelprogramma heeft dan ook als belangrijkste doel de tienduizenden wandelsportliefhebbers te helpen hun weg te vinden in dit rijk geschakeerde wandelsportland.

In het eerste deel komen een aantal organisatoren van verschillende tochten aan het woord en bieden wij u een kijkje achter de schermen aan bij onder andere een meerdaags wandelevenement, een Kennedymars en een nodicwalkingtocht.

In het tweede deel staan alle tochten die door de KNBLO-NL worden georganiseerd op een rijtje. Ook de wandeltochten en de avondvierdaagsen die door de NWB aangeboden worden, zijn in dit overzicht opgenomen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Arko Sports Media BV
ISBN
9789054721369
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
411