La Guinguette Hollandaise

de toon is gezet

Prijs € 17,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Uitgeverij Grenzenloos

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Lies op een avond Henk ontmoet slaan de vonken direct over. Behalve hun artiestenbestaan blijkt al snel dat ze ook hun passie voor Frankrijk delen. In haar vorige boek 'Toekomstmuziek in Frankrijk' beschreef Elisabeth Arts op levendige wijze hoe een droom zomaar werkelijkheid kan worden als je gewoon 'ja' durft te zeggen. In dit boek gaat het echte werk beginnen! Amsterdam wordt verruild voor een leven à la campagne. Is dat saai? Nou, niet bepaald.De belevenissen rondom het opzetten van een muziekcentrum in een verlaten dorp midden in een natuurgebied in de Auvergne, waar tot voor kort niets, maar dan ook niets bijzonders gebeurde.Een oud Frans hotel dient als decor. Henk en Lies zien hierin de perfecte locatie voor hun plannen en hiermee is de toon gezet, wat volgt is een tumultueus jaar in Frankrijk waarin ook de wonderlijke en bizarre situaties weer niet uitblijven. Een verhaal vol humor over jagers, boeren, boekhouders en muzikanten...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elisabeth Arts
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789461851093
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als Lies op een avond Henk ontmoet slaan de vonken direct over. Behalve hun artiestenbestaan blijkt al snel dat ze ook hun passie voor Frankrijk delen.
In haar vorige boek 'Toekomstmuziek in Frankrijk' beschreef Elisabeth Arts op levendige wijze hoe een droom zomaar werkelijkheid kan worden als je gewoon 'ja' durft te zeggen.

In dit boek gaat het echte werk beginnen! Amsterdam wordt verruild voor een leven à la campagne. Is dat saai? Nou, niet bepaald.

De belevenissen rondom het opzetten van een muziekcentrum in een verlaten dorp midden in een natuurgebied in de Auvergne, waar tot voor kort niets, maar dan ook niets bijzonders gebeurde.

Een oud Frans hotel dient als decor. Henk en Lies zien hierin de perfecte locatie voor hun plannen en hiermee is de toon gezet, wat volgt is een tumultueus jaar in Frankrijk waarin ook de wonderlijke en bizarre situaties weer niet uitblijven.
Een verhaal vol humor over jagers, boeren, boekhouders en muzikanten...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elisabeth Arts
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789461851093
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig