Knooppuntenkaart Brabant 2

1:60.000 Tussen Breda en Eindhoven

Prijs € 6,95

Uitverkocht

Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij

Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De knooppuntenkaart Brabant 1:60.000 is een actuele fietskaart met alle knooppuntennetwerken in de regio. Alles staat overzichtelijk op één kaart! - NIET EERDER VERMELDE FIETSPADEN De kaat bevat ook nieuwe informatie. Zo staan er fietspaden op die op geen andere fietskaart te vinden zijn. Het zijn paden of wegen waarover kaartenmakers tot nu toe in onzerkerheid waren: kun je hier goed fietsen zonder rustverstroing door andere voertuigen? Vaak zijn het practhige trajecten die perfect aansluiten op andere fietspaden! - LANDSCHAPSINFORMATIE: HOOGTEVERS CHILLEN Op de kaart staan ook hoogterverschillen aangegeven. Zo is van tevoren goed in te schatten waar enr flink getrapt moet worden en waar niet Ook andere landscappelijke details krijgen een vooraanstaande plaats. - ALLE GEMAREKEERDE LF-FITSROUTES De kaart is van de bekende Smulders-kompaskwaliteit. Dat betekent dat er een maximum aan informatie te vinden is op een prettig leesbare en gedetailleerde kaart. Op de kaart vind je daarom ook nog alle gemarkeerde LF-fietsroutes en de locaties van campings, horeca en attracties. - De LOCATIES VAN CAMPINGS, HORECA EN ATTRACTIES Andere verschenen delen van de knooppuntenkaart Brabant: Deel 2: Tussen Breda en Eindhoven Deel 3: Oost van Den Bosch

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789058812957
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De knooppuntenkaart Brabant 1:60.000 is een actuele fietskaart met alle knooppuntennetwerken in de regio. Alles staat overzichtelijk op één kaart!
- NIET EERDER VERMELDE FIETSPADEN
De kaat bevat ook nieuwe informatie. Zo staan er fietspaden op die op geen andere fietskaart te vinden zijn. Het zijn paden of wegen waarover kaartenmakers tot nu toe in onzerkerheid waren: kun je hier goed fietsen zonder rustverstroing door andere voertuigen? Vaak zijn het practhige trajecten die perfect aansluiten op andere fietspaden!
- LANDSCHAPSINFORMATIE: HOOGTEVERS CHILLEN
Op de kaart staan ook hoogterverschillen aangegeven. Zo is van tevoren goed in te schatten waar enr flink getrapt moet worden en waar niet Ook andere landscappelijke details krijgen een vooraanstaande plaats.
- ALLE GEMAREKEERDE LF-FITSROUTES
De kaart is van de bekende Smulders-kompaskwaliteit. Dat betekent dat er een maximum aan informatie te vinden is op een prettig leesbare en gedetailleerde kaart. Op de kaart vind je daarom ook nog alle gemarkeerde LF-fietsroutes en de locaties van campings, horeca en attracties.
- De LOCATIES VAN CAMPINGS, HORECA EN ATTRACTIES
Andere verschenen delen van de knooppuntenkaart Brabant:
Deel 2: Tussen Breda en Eindhoven
Deel 3: Oost van Den Bosch

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789058812957
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig