Kerala

Prijs € 17,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Aspekt B.V., Uitgeverij

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Koning Salomo kocht er pauwen, de Romeinen schaften er ivoor aan, de Arabieren kaneel en de VOC peper. Al duizenden jaren bezit Kerala contacten met andere culturen. Dat maakt Kerala tot een bijzonder deel van India. Kerala is het venster van India op de wereld.Journalist Ad van Schaik, in 2008 in India onderscheiden met de Award for Best Foreign Journalist, vond in Kerala de ziel van India. Na talloze reizen door dat land vond hij nergens meer tradities op gebieden als muziek, zang en dans, literatuur en vechtsport. Er valt over Kerala veel goeds te vertellen. Vrijwel iedereen kan er lezen en schrijven, het analfabetisme is het laagst van India en het inkomen en het opleidingsniveau het hoogst.Voor Ad van Schaik is het intens groene en waterrijke Kerala volstrekt anders dan de rest van India. Dat moet de wereld weten, daarom schreef hij deze dictionnaire amoureux.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ad van Schaik
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461532893
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Koning Salomo kocht er pauwen, de Romeinen schaften er ivoor aan, de Arabieren kaneel en de VOC peper. Al duizenden jaren bezit Kerala contacten met andere culturen. Dat maakt Kerala tot een bijzonder deel van India. Kerala is het venster van India op de wereld.
Journalist Ad van Schaik, in 2008 in India onderscheiden met de Award for Best Foreign Journalist, vond in Kerala de ziel van India. Na talloze reizen door dat land vond hij nergens meer tradities op gebieden als muziek, zang en dans, literatuur
en vechtsport. Er valt over Kerala veel goeds te vertellen. Vrijwel iedereen kan er lezen en schrijven, het analfabetisme is het laagst van India en het inkomen en het opleidingsniveau het hoogst.
Voor Ad van Schaik is het intens groene en waterrijke Kerala volstrekt anders dan de rest van India. Dat moet de wereld weten, daarom schreef hij deze dictionnaire amoureux.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ad van Schaik
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461532893
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig