Juweel van Afrika

Namibie, een belevenis

Prijs € 19,75

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mosae Mondo

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Namibië is voor velen een grote verrassing. Ruimte, een prachtige natuur en bijzondere mensen kenmerken het land. Juweel van Afrika geeft de belevenissen en sfeer weer van de reis die de schrijfster met haar man maakte in Namibië. In een 4x4 terreinwagen - met slaapplaats (tent) op het dak - reizen ze door het land. Ze gaan op bezoek bij de Himba, een stam die nog volgens de oude tradities leeft, beleven de zonsopgang in de Deadvlei, reizen langs de kust, snuiven de penetrante geur van de pelsrobben op, laten zich verrassen in Etosha, bewonderen de Welwitschia mirabilis in de woestijn, bezoeken verscheidene natuur- en wildparken en maken een kort en spannend uitstapje naar Botswana. Naast persoonlijke ervaringen geven feiten, beschrijvingen, informatie en tips de lezer een goed beeld van het uitgestrekte en schitterende land Namibië. Dit boek is een waardevolle bron van informatie en geeft een goed beeld over reizen in Namibië. Niet alleen waardevol voor reislustigen maar ook een sfeerscheppend boek voor hen die thuis op de bank de avonturen van zo'n reis willen proeven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ine Andreoli
Uitgever
Mosae Mondo
ISBN
9789086662883
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Beschrijving

Namibië is voor velen een grote verrassing. Ruimte, een prachtige natuur en bijzondere mensen kenmerken het land.
Juweel van Afrika geeft de belevenissen en sfeer weer van de reis die de schrijfster met haar man maakte in Namibië. In een 4x4 terreinwagen - met slaapplaats (tent) op het dak - reizen ze door het land. Ze gaan op bezoek bij de Himba, een stam die nog volgens de oude tradities leeft, beleven de zonsopgang in de Deadvlei, reizen langs de kust, snuiven de penetrante geur van de pelsrobben op, laten zich verrassen in Etosha, bewonderen de Welwitschia mirabilis in de woestijn, bezoeken verscheidene natuur- en wildparken en maken een kort en spannend uitstapje naar Botswana. Naast persoonlijke ervaringen geven feiten, beschrijvingen, informatie en tips de lezer een goed beeld van het uitgestrekte en schitterende land Namibië.

Dit boek is een waardevolle bron van informatie en geeft een goed beeld over reizen in Namibië. Niet alleen waardevol voor reislustigen maar ook een sfeerscheppend boek voor hen die thuis op de bank de avonturen van zo'n reis willen proeven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ine Andreoli
Uitgever
Mosae Mondo
ISBN
9789086662883
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190