Juf, wat voor dag is het vandaag?

themaspelen voor lichamelijke opvoeding in de basisschool

Prijs € 22,80

Uitverkocht

Acco

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Juf, wat voor dag is het vandaag?" is een ideeënboek waarin verschillende spelen beschreven staan. In het boek zijn zeven themadagen uitgewerkt voor 6- tot 12-jarigen. Elke dag bestaat uit meerdere spelen, waarbij gewerkt wordt met bijzondere materialen. Door het gebruik van bijzondere materialen en fantasie beleven de kinderen extra plezier met de spelen. De behoefte aan nieuwe ideeën voor lichamelijke opvoeding heeft geleid tot het schrijven van dit boek. Alle spelen zijn in de praktijk getoetst en aangepast."Juf, wat voor dag is het vandaag?" is bedoeld voor begeleiders in het bewegingsonderwijs en buitenschoolse opvang (BSO) en voor studenten uit de opleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO), Centrale Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS) en Lerarenopleiding basis-onderwijs. Doelstelling van dit boek is het speelplezier van kinderen vergroten en op een plezierige manier vaardigheden oefenen. Tevens is het een alternatief voor gangbare spelen in de gymlessen, zodat kinderen nieuwe en leuke uitdagingen binnen de lessen ervaren.Over de auteur:MAUD KOPPELAAR is vakleerkracht gymnastiek op de internationale afdeling van basisschool de Blijberg te Rotterdam. Daarnaast heeft zij de opleiding Master Special Educational Needs (SEN), Motorisch Remedial Teaching afgerond, waar zij onderzoek heeft gedaan naar het effect van 'de Axenroos' (methode om sociale vaardigheden te oefenen) in de gymles.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maud Koppelaar
Uitgever
Acco
ISBN
9789033485794
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

"Juf, wat voor dag is het vandaag?" is een ideeënboek waarin verschillende spelen beschreven staan. In het boek zijn zeven themadagen uitgewerkt voor 6- tot 12-jarigen. Elke dag bestaat uit meerdere spelen, waarbij gewerkt wordt met bijzondere materialen. Door het gebruik van bijzondere materialen en fantasie beleven de kinderen extra plezier met de spelen. De behoefte aan nieuwe ideeën voor lichamelijke opvoeding heeft geleid tot het schrijven van dit boek. Alle spelen zijn in de praktijk getoetst en aangepast.

"Juf, wat voor dag is het vandaag?" is bedoeld voor begeleiders in het bewegingsonderwijs en buitenschoolse opvang (BSO) en voor studenten uit de opleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO), Centrale Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS) en Lerarenopleiding basis-onderwijs. Doelstelling van dit boek is het speelplezier van kinderen vergroten en op een plezierige manier vaardigheden oefenen. Tevens is het een alternatief voor gangbare spelen in de gymlessen, zodat kinderen nieuwe en leuke uitdagingen binnen de lessen ervaren.

Over de auteur:

MAUD KOPPELAAR is vakleerkracht gymnastiek op de internationale afdeling van basisschool de Blijberg te Rotterdam. Daarnaast heeft zij de opleiding Master Special Educational Needs (SEN), Motorisch Remedial Teaching afgerond, waar zij onderzoek heeft gedaan naar het effect van 'de Axenroos' (methode om sociale vaardigheden te oefenen) in de gymles.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maud Koppelaar
Uitgever
Acco
ISBN
9789033485794
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80