Prijs | € 2,50 |
Uitverkocht
Paperback | Maart 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Zeventig authentieke recepten om de cultuur en keuken van Italië te verkennen aan de hand van zowel regionale klassiekers als moderne creaties. Een interessante inleiding laat zien hoe de geschiedenis van het land invloed heeft gehad op de ontwikkeling van de regionale kooktradities die nog altijd even sterk en levend zijn. Alle recepten worden duidelijk uitgelegd aan de hand van eenvoudige, geïllustreerde stappen en steeds een prachtige foto van het uiteindelijke gerecht, zodat je steeds een goed resultaat krijgt.
Specificaties
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059209336
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Maart 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Zeventig authentieke recepten om de cultuur en keuken van Italië te verkennen aan de hand van zowel regionale klassiekers als moderne creaties. Een interessante inleiding laat zien hoe de geschiedenis van het land invloed heeft gehad op de ontwikkeling van de regionale kooktradities die nog altijd even sterk en levend zijn. Alle recepten worden duidelijk uitgelegd aan de hand van eenvoudige, geïllustreerde stappen en steeds een prachtige foto van het uiteindelijke gerecht, zodat je steeds een goed resultaat krijgt.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059209336
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Maart 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96