Italia

nouvelle matiere haute resistance = nuovo materiale alta resistenza

Prijs € 10,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Michelin

December 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Michelin wegenkaarten Nationaal De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. Nieuw dit jaar zijn de 17 regionale onverscheurbare wegenkaarten voor Frankrijk, de 45 nieuwe lokale kaarten voor Frankrijk en de lokale kaarten voor Italië waarvan de twee laatstgenoemden tevens zijn voorzien van toeristische informatie over de regio. De nationale Michelin wegenkaart biedt u: een schaal aangepast aan het land, een tabel met afstanden en reistijden, een plaatsnamenregister en de nieuwe nummering van de Franse wegen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Michelin
ISBN
9782067130951
Bindwijze
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Michelin wegenkaarten
Nationaal
De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. Nieuw dit jaar zijn de 17 regionale onverscheurbare wegenkaarten voor Frankrijk, de 45 nieuwe lokale kaarten voor Frankrijk en de lokale kaarten voor Italië waarvan de twee laatstgenoemden tevens zijn voorzien van toeristische informatie over de regio.
De nationale Michelin wegenkaart biedt u: een schaal aangepast aan het land, een tabel met afstanden en reistijden, een plaatsnamenregister en de nieuwe nummering van de Franse wegen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Michelin
ISBN
9782067130951
Bindwijze
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig