Indonesië Nederlandse editie

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cambium, Uitgeverij

Paperback | April 2008 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Indonesië, een schatkamer met een grootse verzameling unieke plaatsen, boeiende volken, betoverende muziek en wonderen van de natuur. Al deze zaken waren voor de auteurs en fotografen een bron van inspiratie en zij laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met de grootste archipel ter wereld waar reizen nog een avontuur is. In het eerste gedeelte leest u alles over de boeiende geschiedenis en cultuur. Het tweede gedeelte neemt u mee op reis door Indonesië. Van de metropool Jakarta tot de eeuwenoude beschaving van Java en van het Tobameer naar Borobudur. Het mystieke Bali en de wildernis van Irian Jaya; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere 'Batik', 'De symboliek van de Kris' en de 'Minangkabauers'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet. In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Indonesië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551268
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Beschrijving

Indonesië, een schatkamer met een grootse verzameling unieke plaatsen, boeiende volken, betoverende muziek en wonderen van de natuur.

Al deze zaken waren voor de auteurs en fotografen een bron van inspiratie en zij laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met de grootste archipel ter wereld waar reizen nog een avontuur is. In het eerste gedeelte leest u alles over de boeiende geschiedenis en cultuur. Het tweede gedeelte neemt u mee op reis door Indonesië. Van de metropool Jakarta tot de eeuwenoude beschaving van Java en van het Tobameer naar Borobudur. Het mystieke Bali en de wildernis van Irian Jaya; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere 'Batik', 'De symboliek van de Kris' en de 'Minangkabauers'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Indonesië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551268
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464