Hoe bak ik zuurdesembrood

45 lekkere en gezonde recepten

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Becht

Hardback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zuurdesembrood is supergezond. Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke, zelfgebakken broden in plaats van massaal geproduceerd, smakeloos brood. Als je eenmaal je eigen zuurdesemstarter gemaakt hebt, hoef je hiervan maar een klein beetje toe te voegen aan de andere ingrediënten en dan al ben je goed op weg naar een heerlijk, vers brood. Hoe bak ik zuurdesembrood begint met een stap-voorstapgids voor het maken en kneden van deeg en het vormen, bereiden en bakken van een standaardzuurdesembrood. Hierop kun je variëren met bijvoorbeeld oergranen, zoals kamut en spelt. Ook zijn er recepten voor zoete of hartige zuurdesembroden, bijvoorbeeld met halloumi & munt of dadel & walnoot.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emmanuel Hadjiandreou
Uitgever
Becht
ISBN
9789023014881
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Zuurdesembrood is supergezond. Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke, zelfgebakken broden in plaats van massaal geproduceerd, smakeloos brood. Als je eenmaal je eigen zuurdesemstarter gemaakt hebt, hoef je hiervan maar een klein beetje toe te voegen aan de andere ingrediënten en dan al ben je goed op weg naar een heerlijk, vers brood. Hoe bak ik zuurdesembrood begint met een stap-voorstapgids voor het maken en kneden van deeg en het vormen, bereiden en bakken van een standaardzuurdesembrood. Hierop kun je variëren met bijvoorbeeld oergranen, zoals kamut en spelt. Ook zijn er recepten voor zoete of hartige zuurdesembroden, bijvoorbeeld met halloumi & munt of dadel & walnoot.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emmanuel Hadjiandreou
Uitgever
Becht
ISBN
9789023014881
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160