Het vaginaboek

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Standaard Uitgeverij

Paperback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vagina is nog steeds een taboe. Een zeer groot deel van de vrouwen durft het er zelfs met vriendinnen niet over hebben en vele vrouwen vinden dat de vagina het lichaamsdeel is waar ze het minst over weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen in plaats van ons voor haar te schamen. Juist de vagina maakt van een vrouw een vrouw. We zouden trots op haar moeten zijn. Een betere band met je eigen vagina leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?h leuke en leerzame lijfboek voor alle vaginavrienden zonder blad voor de mond zonder vijgenblad voor de vaginaGOEDELE LIEKENS is tv-presentatrice, klinisch psychologe en seksuologe. Als voorvechtster van een betere seksuele beleving richtte ze De vaginavrienden op.www.standaarduitgeverij.be

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Liekens
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002223136
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

De vagina is nog steeds een taboe. Een zeer groot deel van de vrouwen durft het er zelfs met vriendinnen niet over hebben en vele vrouwen vinden dat de vagina het lichaamsdeel is waar ze het minst over weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen in plaats van ons voor haar te schamen. Juist de vagina maakt van een vrouw een vrouw. We zouden trots op haar moeten zijn. Een betere band met je eigen vagina leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?
h leuke en leerzame lijfboek voor alle vaginavrienden zonder blad voor de mond zonder vijgenblad voor de vagina
GOEDELE LIEKENS is tv-presentatrice, klinisch psychologe en seksuologe. Als voorvechtster van een betere seksuele beleving richtte ze De vaginavrienden op.
www.standaarduitgeverij.be

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Liekens
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002223136
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240