Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | Augustus 2011 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Kaori Endo, Kiyoko Endo
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430342
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
De Japanse keuken is een verfijnde manier van koken. Dit boek vertelt hoe we klassieke Japanse gerechten van alledag zoals misosoep met tofu of don van kip gemaakt worden.
In Japan viert men het eind van de winter en het prille begin van de lente met gerechten als een fantastische vegetarische tempura. In de maanden daarna plukt, kookt en geniet men van kiemgroenten en bladknoppen uit de bergen, zoals bamboescheuten, varens of sansho, om zo hun kracht op te nemen na de lange wintermaanden.
Het boek "Het culinaire Japan" laat ons ook feestgerechten kennen zoals ozoni, een speciale bouillon voor het nieuwjaarsfeest, of chirashizushi, een gerecht dat niet mag ontbreken op het Meisjesfeest begin maart. Het boek bevat ook verrukkelijke recepten als van bento en menchi katsu.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Kaori Endo, Kiyoko Endo
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430342
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192