Het aarden Beest

een bijzonder motoravontuur dwars door Afrika

Prijs € 29,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

B.M. Graas Uitgever

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het vroege voorjaar vertrekken Thecla en Benno Graas vanaf de zuidpunt van Afrika, op een oude motor met aanhanger, voor een toch naar het noorden. Al in het begin van hun gewaagde reis ontmoeten ze bij toeval een helderziende man die hun hele geschiedenis lijkt te kennen, shockerende voorspellingen doet en advies geeft over plaatsen waar hun een groot gevaar te wachten staat. Met open geest trekken ze verder en al snel raken de voorspellingen in vergetelheid. Tot het moment waarop zich een dramatische gebeurtenis voordoet. Het geeft het 43.000 kilometer lange motoravontuur een wending, waarin de geest van Afrika hun meevoert in een stroom van toevalligheden die hen kriskras door het continent laat sturen. Hun eenvoudige manier van reizen en kamperen in de wildernis, bezorgt hun onder andere huiveringwekkende confrontaties met dieren, worstelingen met het intrigerende hoogland van Ethiopie en indringende ervaringen in de desolate woestijnen van Sudan. De lach van Afrika met zijn ondraagelijke schoonheid opent hun bewustzijn voor een andere kijk op de werkelijkheid, waarin tijd en afstand lijken op te lossen, gedachten gebeurtenissen beinvloeden, en het denken, aantrekt waar het op dat moment het meest door bezeten is. Het wordt een gevecht tussen ratio en ervaring. Na vele grappige en ontroerende momenten weten ze uiteindelijk thuis te komen en zien dat zich een inwendige reis heeft voltrokken, over een afstand die verder ging dan Afrika. Een reis van het hoofd naar het hart.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Benno Graas
Uitgever
B.M. Graas Uitgever
ISBN
9789048407385
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
423

Beschrijving

In het vroege voorjaar vertrekken Thecla en Benno Graas vanaf de zuidpunt van Afrika, op een oude motor met aanhanger, voor een toch naar het noorden. Al in het begin van hun gewaagde reis ontmoeten ze bij toeval een helderziende man die hun hele geschiedenis lijkt te kennen, shockerende voorspellingen doet en advies geeft over plaatsen waar hun een groot gevaar te wachten staat. Met open geest trekken ze verder en al snel raken de voorspellingen in vergetelheid. Tot het moment waarop zich een dramatische gebeurtenis voordoet. Het geeft het 43.000 kilometer lange motoravontuur een wending, waarin de geest van Afrika hun meevoert in een stroom van toevalligheden die hen kriskras door het continent laat sturen. Hun eenvoudige manier van reizen en kamperen in de wildernis, bezorgt hun onder andere huiveringwekkende confrontaties met dieren, worstelingen met het intrigerende hoogland van Ethiopie en indringende ervaringen in de desolate woestijnen van Sudan.
De lach van Afrika met zijn ondraagelijke schoonheid opent hun bewustzijn voor een andere kijk op de werkelijkheid, waarin tijd en afstand lijken op te lossen, gedachten gebeurtenissen beinvloeden, en het denken, aantrekt waar het op dat moment het meest door bezeten is. Het wordt een gevecht tussen ratio en ervaring. Na vele grappige en ontroerende momenten weten ze uiteindelijk thuis te komen en zien dat zich een inwendige reis heeft voltrokken, over een afstand die verder ging dan Afrika. Een reis van het hoofd naar het hart.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Benno Graas
Uitgever
B.M. Graas Uitgever
ISBN
9789048407385
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
423