€ 11,95 | ||
Prijs | € 6,95 |
Uitverkocht
Hardback | November 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Van bekende klassiekers tot verrassende recepten. Pasta koken kan iedereen. Het geheim van een fantastisch pastagerecht is echter niet de pasta zelf, maar wel de lekkere saus. Dat er nog veel meer bestaat dan de populaire traditionele tomatensaus, bewijzen de recepten in dit boek. Je krijgt tientallen originele ideeën voor sauzen met vlees, vis en groenten, die allemaal wachten om door jou te worden uitgetest. Alle recepten worden stap voor stap beschreven en de mooie kleurenfoto's laten je watertanden. Met dit boek tover je voortaan probleemloos een heerlijk pastagerecht op tafel.
Specificaties
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044712230
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 63
Beschrijving
Van bekende klassiekers tot verrassende recepten. Pasta koken kan iedereen. Het geheim van een fantastisch pastagerecht is echter niet de pasta zelf, maar wel de lekkere saus. Dat er nog veel meer bestaat dan de populaire traditionele tomatensaus, bewijzen de recepten in dit boek. Je krijgt tientallen originele ideeën voor sauzen met vlees, vis en groenten, die allemaal wachten om door jou te worden uitgetest. Alle recepten worden stap voor stap beschreven en de mooie kleurenfoto's laten je watertanden. Met dit boek tover je voortaan probleemloos een heerlijk pastagerecht op tafel.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044712230
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 63