Hautes Pyrenees Pyrenees Atlantique

Prijs € 6,65

Uitverkocht

Michelin

Paperback | Januari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Michelin wegenkaarten: Lokaal Frankrijk De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. Nieuw dit jaar zijn de 17 regionale onverscheurbare wegenkaarten voor Frankrijk, de 45 nieuwe lokale kaarten voor Frankrijk en de lokale kaarten voor Italië waarvan de twee laatstgenoemden tevens zijn voorzien van toeristische informatie over de regio. De Lokale Michelin streekkaart biedt u: nauwkeurige en toeristische informatie over een streek of regio, een plaatsnamenregister om uw route gedetailleerd uit te stippelen, een nog waarheidsgetrouwere weergave van de topografie door het sattelietbeeld, de nieuwe nummering van de Franse wegen en een selectie van de mooiste plekken.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Michelin
ISBN
9782067132962
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Franstalig

Beschrijving

Michelin wegenkaarten: Lokaal Frankrijk

De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. Nieuw dit jaar zijn de 17 regionale onverscheurbare wegenkaarten voor Frankrijk, de 45 nieuwe lokale kaarten voor Frankrijk en de lokale kaarten voor Italië waarvan de twee laatstgenoemden tevens zijn voorzien van toeristische informatie over de regio.

De Lokale Michelin streekkaart biedt u: nauwkeurige en toeristische informatie over een streek of regio, een plaatsnamenregister om uw route gedetailleerd uit te stippelen, een nog waarheidsgetrouwere weergave van de topografie door het sattelietbeeld, de nieuwe nummering van de Franse wegen en een selectie van de mooiste plekken.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Michelin
ISBN
9782067132962
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Franstalig