Handen schudden in The Gambia

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mosae Mondo

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gambia, een land van tegenstellingen. Dit merkte de auteur Han Bouwmeester maar al te goed tijdens zijn reis door dit Afrikaanse land. Ondanks, of misschien wel dankzij, de tegenstellingen is Gambia een van de boeiendste landen in Afrika. Dit boek is een reisverslag waarin de auteur, tevens een enthousiaste vogelaar, de lezer op een boeiende wijze en met een vleugje humor verteld over zijn belevenissen en de karakteristieke kenmerken van het deel van Gambia waar hij zich bevond. Naast het zeer rijke vogelleven maakt hij door zijn opgedane vriendschap met enkele Gambianen kennis met het Gambiaanse gezinsleven.Handen schudden in The Gambia is een informatief en vooral verhalend boek waar vooral iedereen die van plan is om ook naar Afrika en specifiek naar Gambia te gaan een schat aan nuttige informatie zullen aantreffen. Gambia is een fantastisch land waarvoor een stukje voorbereiding geen overbodige luxe is. Door de schrijfstijl en de vele foto's zal echter elke reisliefhebber veel plezier beleven aan dit boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Han Bouwmeester
Uitgever
Mosae Mondo
ISBN
9789086663262
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Gambia, een land van tegenstellingen. Dit merkte de auteur Han Bouwmeester maar al te goed tijdens zijn reis door dit Afrikaanse land. Ondanks, of misschien wel dankzij, de tegenstellingen is Gambia een van de boeiendste landen in Afrika. Dit boek is een reisverslag waarin de auteur, tevens een enthousiaste vogelaar, de lezer op een boeiende wijze en met een vleugje humor verteld over zijn belevenissen en de karakteristieke kenmerken van het deel van Gambia waar hij zich bevond. Naast het zeer rijke vogelleven maakt hij door zijn opgedane vriendschap met enkele Gambianen kennis met het Gambiaanse gezinsleven.

Handen schudden in The Gambia is een informatief en vooral verhalend boek waar vooral iedereen die van plan is om ook naar Afrika en specifiek naar Gambia te gaan een schat aan nuttige informatie zullen aantreffen. Gambia is een fantastisch land waarvoor een stukje voorbereiding geen overbodige luxe is. Door de schrijfstijl en de vele foto's zal echter elke reisliefhebber veel plezier beleven aan dit boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Han Bouwmeester
Uitgever
Mosae Mondo
ISBN
9789086663262
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124