Handboek toerisme

overzicht van de reissector en de transportmiddelen

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Lannoo

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reizen is vandaag heel populair. Alle hoeken van de wereld zijn bereikbaar en bestemmingen worden heel het jaar door bezocht. Vakantiegangers gaan meermaals per jaar op reis. Maar hoe werkt nu precies een reisagentschap en een touroperator? En hoe komen we aan die transportmiddelen? Welke klassen zijn er aan boord? Welke structuur hebben ze en welk aanbod is er op de markt? Reglementering?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ivo Siebens,
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020989540
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Reizen is vandaag heel populair. Alle hoeken van de wereld zijn bereikbaar en bestemmingen worden heel het jaar door bezocht. Vakantiegangers gaan meermaals per jaar op reis.

Wordt het een vliegvakantie of een cruise? Het wordt een uitdaging om het juiste product aan de juiste reiziger aan te bieden. De toeristische sector is voortdurend in beweging en de interactie tussen reizigers en de sector wordt intensiever. Reisagenten en touroperators werken continu in deze veranderende omgeving.

Maar hoe werkt nu precies een reisagentschap en een touroperator? En hoe komen we aan die transportmiddelen? Welke klassen zijn er aan boord? Welke structuur hebben ze en welk aanbod is er op de markt? Reglementering?

Dit boek geeft op een eenvoudige manier een basisoverzicht van de toeristische markt inzake het werk van de reisagent, de touroperator en het werken met transportmiddelen. Via intensief overleg met mensen aan de top in de reiswereld wordt de actuele marktsituatie toegelicht. Handboek toerisme geeft een begrijpbaar en gestructureerd overzicht van de complexiteit van de toeristische sector.

Dit boek richt zich tot alle mensen uit de sector, studenten en alle reizigers die willen weten hoe deze toeristische sector werkt.

-Tot stand gekomen in samenwerking met de toeristische sector.
-De auteurs hebben jaren ervaring in zowel de praktijk als de didactiek.
-Het boek vormt een actueel basisoverzicht.
-De tekst is eenvoudig gestructureerd.
-Het boek is in een duidelijke verstaanbare taal geschreven voor elke lezer die totaal nieuw de toeristische sector leert kennen.
-Kant-en-klaarwerk voor een starter in de toeristische sector.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ivo Siebens,
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020989540
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336