Prijs | € 22,00 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2017 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.
Specificaties
- Auteur
- Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059568136
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2017
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 224
Beschrijving
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.
Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059568136
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2017
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 224