Prijs | € 22,95 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden?
Handboek snijtechnieken laat je stap-voor-stap zien hoe je de perfectie in al jouw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap je moet kiezen, hoe jouw culinaire talenten te vergroten en hoe je de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Specificaties
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers
- ISBN
- 9789059562639
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 224
Beschrijving
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden?
Handboek snijtechnieken laat je stap-voor-stap zien hoe je de perfectie in al jouw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap je moet kiezen, hoe jouw culinaire talenten te vergroten en hoe je de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Handboek snijtechnieken laat je stap-voor-stap zien hoe je de perfectie in al jouw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap je moet kiezen, hoe jouw culinaire talenten te vergroten en hoe je de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers
- ISBN
- 9789059562639
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 224