Griekenland

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Gottmer Uitgevers Groep bv

Paperback | Augustus 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Griekenland heeft diverse soorten reizigers veel te bieden: het is een ruig land met talloze bergruggen, intens blauw water, talrijke archeologische vondsten, Byzantijnse kloosters en prachtige musea... dit alles maakt Griekenland tot een topbestemming. In de buurt van de bekende bezienswaardigheden is voldoende accommodatie aanwezig, maar in de dunbevolkte en afgelegen delen kan het wel eens moeilijk zijn om iets te vinden. Een goede reisplanning is dan ook gewenst en deze reisgids wil daarbij de helpende hand bieden. Na de algemene inleiding volgen hoofdstukken over de Griekse kunst en natuur en over de geschiedenis van Griekenland. Vervolgens behandelt de auteur het land in de volgende hoofdstukken: 'Athene en directe omgeving', 'Attika', 'De Peloponnesos', 'Midden-Griekenland', 'Thessalië en Epiros' en 'Noord-Griekenland: Macedonië en Thracië'. Een hoofdstuk met praktische informatie sluit het boek af.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans van de Veen
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025747398
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
315

Beschrijving

Griekenland heeft diverse soorten reizigers veel te bieden: het is een ruig land met talloze bergruggen, intens blauw water, talrijke archeologische vondsten, Byzantijnse kloosters en prachtige musea... dit alles maakt Griekenland tot een topbestemming.
In de buurt van de bekende bezienswaardigheden is voldoende accommodatie aanwezig, maar in de dunbevolkte en afgelegen delen kan het wel eens moeilijk zijn om iets te vinden. Een goede reisplanning is dan ook gewenst en deze reisgids wil daarbij de helpende hand bieden.
Na de algemene inleiding volgen hoofdstukken over de Griekse kunst en natuur en over de geschiedenis van Griekenland. Vervolgens behandelt de auteur het land in de volgende hoofdstukken: 'Athene en directe omgeving', 'Attika', 'De Peloponnesos', 'Midden-Griekenland', 'Thessalië en Epiros' en 'Noord-Griekenland: Macedonië en Thracië'.
Een hoofdstuk met praktische informatie sluit het boek af.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans van de Veen
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025747398
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
315