Genezing: mythe of magie

van oude illusies naar nieuwe kracht

Prijs € 18,95

Uitverkocht

AnkhHermes, Uitgeverij

Paperback | Maart 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Genezing: mythe of magie onderzoekt de diep ingesleten verhalen of 'mythen' die we er in het algemeen op na houden over hoe ons lichaam geneest - mythen die feitelijke genezing juist in de weg kunnen staan. Bijvoorbeeld de uitspraken: 'Ik moet eerst vergeven om te kunnen genezen.' 'Voor genezing moet je bij een deskundige zijn of bij een hoogopgeleide specialist.' of 'Iemand kan al te ver heen zijn om nog te kunnen genezen.' In dit revolutionaire boek stelt Donald Epstein dat er vier soorten mythen zijn: sociale, medische, religieuze en new age-mythen. Hij houdt iedere mythe zorgvuldig tegen het licht en komt vervolgens met een alternatieve uitspraak of 'genezende magie'. Op die manier kunnen we dan onze natuurlijke genezende vermogens weer terugkrijgen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D.M. Epstein
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020200959
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Genezing: mythe of magie onderzoekt de diep ingesleten verhalen of 'mythen' die we er in het algemeen op na houden over hoe ons lichaam geneest - mythen die feitelijke genezing juist in de weg kunnen staan. Bijvoorbeeld de uitspraken: 'Ik moet eerst vergeven om te kunnen genezen.' 'Voor genezing moet je bij een deskundige zijn of bij een hoogopgeleide specialist.' of 'Iemand kan al te ver heen zijn om nog te kunnen genezen.'
In dit revolutionaire boek stelt Donald Epstein dat er vier soorten mythen zijn: sociale, medische, religieuze en new age-mythen. Hij houdt iedere mythe zorgvuldig tegen het licht en komt vervolgens met een alternatieve uitspraak of 'genezende magie'. Op die manier kunnen we dan onze natuurlijke genezende vermogens weer terugkrijgen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D.M. Epstein
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020200959
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212