Frankrijk

24 autoroutes

Prijs € 25,99

Uitverkocht

Capitool

Hardback | Juli 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

24 autoroutes door Frankrijk voert je weg van de gebaande paden naar mooie dorpen en adembenemende landschappen, authentieke restaurants en gastvrije hotels. 24 routes – uiteenlopend van een tot zeven dagen – brengen je diep het ongerepte Franse platteland in, met onderweg charmante eethuizen en accommodatie. Bij elke route hoort een wandeling door een oude stad of een fraai landschap, en vind je activiteiten en tips voor het kopen van plaatselijke producten. De postcodes staan vermeld voor het gebruik van navigatieapparatuur in de auto. De verkeersregels, gedetailleerde kaarten en duidelijke routebeschrijvingen bieden alle informatie die je nodig hebt voor een heerlijke autovakantie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rosemary Baily
Uitgever
Capitool
ISBN
9789047508601
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

24 autoroutes door Frankrijk voert je weg van de gebaande paden naar mooie dorpen en adembenemende landschappen, authentieke restaurants en gastvrije hotels. 24 routes – uiteenlopend van een tot zeven dagen – brengen je diep het ongerepte Franse platteland in, met onderweg charmante eethuizen en accommodatie. Bij elke route hoort een wandeling door een oude stad of een fraai landschap, en vind je activiteiten en tips voor het kopen van plaatselijke producten. De postcodes staan vermeld voor het gebruik van navigatieapparatuur in de auto.
De verkeersregels, gedetailleerde kaarten en duidelijke routebeschrijvingen bieden alle informatie die je nodig hebt voor een heerlijke autovakantie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rosemary Baily
Uitgever
Capitool
ISBN
9789047508601
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264