Floris V-pad

Nederlandse deel Amsterdam-Parijs

Prijs € 17,50

In herdruk

Wandelnet

Paperback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze wandelgids van het Lange-Afstand-Wandelpad van Muiden, via Schoonhoven naar Bergen op Zoom (door de provincies Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant) is een meerdaagse wandelroute en is herkenbaar aan de wit-rode markering langs de route. Naast een bondige en duidelijke routebeschrijving en gedetailleerde kaarten waarop de wandeling is ingetekend, bevat de gids veel praktische informatie over openbaar vervoer, kampeerterreinen, accommodaties en bezienswaardigheden onderweg. De wandeltocht is hierdoor als meerdaagse route of dag etappes te wandelen. Graaf Floris V-pad traject van Muiden, via Schoonhoven, naar Bergen op Zoom - LAW Lange Afstandswandeling, lengte 245 km Het wandelpad leidt dwars door een oer-Hollands landschap over onverharde dijken en paden, die vaak speciaal voor wandelaars zijn open gesteld. Vele kilometers lang loopt de wandelaar over graskades, tiendwegen en jaagpaden. Exclusieve en rustige paden door waardevolle natuur. Het Floris V-pad is het meest zuidelijke deel van de LAW 1, van Waddenzee naar Oosterschelde. De route leidt de wandelaar door een oer-Hollands landschap. Bijna de helft van het pad gaat over graskades, tiendwegen en jaagpaden. Vaak speciaal voor wandelaars opengesteld. wandelen over het Floris V-pad is ook een tocht door de geschiedenis: typisch Hollandse plaatsjes als Kockengen, Oudewater, Schoonhoven en Willemstad. De route loopt van Amsterdam naar Bergen op Zoom en vormt tevens het Nederlandse gedeelte van de GR12 naar Parijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Boeve, J. Naber
Uitgever
Wandelnet
ISBN
9789071068775
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

Deze wandelgids van het Lange-Afstand-Wandelpad van Muiden, via Schoonhoven naar Bergen op Zoom (door de provincies Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant) is een meerdaagse wandelroute en is herkenbaar aan de wit-rode markering langs de route.
Naast een bondige en duidelijke routebeschrijving en gedetailleerde kaarten waarop de wandeling is ingetekend, bevat de gids veel praktische informatie over openbaar vervoer, kampeerterreinen, accommodaties en bezienswaardigheden onderweg. De wandeltocht is hierdoor als meerdaagse route of dag etappes te wandelen.

Graaf Floris V-pad traject van Muiden, via Schoonhoven, naar Bergen op Zoom - LAW Lange Afstandswandeling, lengte 245 km
Het wandelpad leidt dwars door een oer-Hollands landschap over onverharde dijken en paden, die vaak speciaal voor wandelaars zijn open gesteld. Vele kilometers lang loopt de wandelaar over graskades, tiendwegen en jaagpaden. Exclusieve en rustige paden door waardevolle natuur.

Het Floris V-pad is het meest zuidelijke deel van de LAW 1, van Waddenzee naar Oosterschelde. De route leidt de wandelaar door een oer-Hollands landschap. Bijna de helft van het pad gaat over graskades, tiendwegen en jaagpaden. Vaak speciaal voor wandelaars opengesteld. wandelen over het Floris V-pad is ook een tocht door de geschiedenis: typisch Hollandse plaatsjes als Kockengen, Oudewater, Schoonhoven en Willemstad.
De route loopt van Amsterdam naar Bergen op Zoom en vormt tevens het Nederlandse gedeelte van de GR12 naar Parijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Boeve, J. Naber
Uitgever
Wandelnet
ISBN
9789071068775
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140