Fietskaart 6 Kop van Overijssel

met Flevoland en Noordoostpolder

Prijs € 11,99

Uitverkocht

Falkplan

Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Flevoland, de jongste van de twaalf provincies, ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee, met daarbinnen de voormalige eilanden Urk en Schokland. Flevoland is zeer bekend om haar natuurgebied de Oostvaardersplassen, grenzend aan het Markermeer. Dit natuurgebied met haar loslopende paarden en andere fauna is geprezen om haar diversiteit. Verken met de fietskaart ook dit natuurgebied en laat je inspireren! De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven.Plaatsnamenregister*:NoordoostpolderWeststellingwerfHuizenDrechterlandWaterlandMedemblikEnkhuizenStede BroecKampenOldebroekDrontenUrkElburgNunspeetErmeloHarderwijkAlmereLelystadZeewoldeSteenwijkerlandHeerdeEpeBlaricumSúdwest-FryslânDe Fryske MarrenGooise Meren

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028725034
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Flevoland, de jongste van de twaalf provincies, ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee, met daarbinnen de voormalige eilanden Urk en Schokland.

Flevoland is zeer bekend om haar natuurgebied de Oostvaardersplassen, grenzend aan het Markermeer. Dit natuurgebied met haar loslopende paarden en andere fauna is geprezen om haar diversiteit. Verken met de fietskaart ook dit natuurgebied en laat je inspireren! De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven.

Plaatsnamenregister*:

Noordoostpolder
Weststellingwerf
Huizen
Drechterland
Waterland
Medemblik
Enkhuizen
Stede Broec
Kampen
Oldebroek
Dronten
Urk
Elburg
Nunspeet
Ermelo
Harderwijk
Almere
Lelystad
Zeewolde
Steenwijkerland
Heerde
Epe
Blaricum
Súdwest-Fryslân
De Fryske Marren
Gooise Meren

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028725034
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig