Falkplan fietskaart Antwerpse Kempen

met Kalmthoutse heide

Prijs € 11,99

Uitverkocht

Falkplan

Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Kempen strekken zich uit over drie-vierde van de Belgische provincie Antwerpen. De kunststeden Antwerpen en Mechelen liggen vlakbij. Met deze fietskaart ontdek je de prachtige natuur van de Kempen. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig in de heide en de bossen.Het kenmerk van de regio De Kempen is de zanderige bodem, waardoor de Kempen bedekt is met heide, eikenbos, vennen en veengebieden. Het is het prachtig fietsen door de vergezichten van de kempen. De fietskaart is voorzien van knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.Plaatsnamenregister*:Baarle-NassauBaarle-HertogHemiksemAartselaarKontichEdegemMortselHoveLintBorsbeekAntwerpenZwijndrechtStabroekKapellenBoechoutGilze en RijenHulstReimerswaalTholenBergen op ZoomBredaAlphen-ChaamGoirleOisterwijkReusel-De MierdenBladelOirschotWijnegemWommelgemKruibekeTemseBeverenBrasschaatSchotenEssenLierGeelMolBalenMeerhoutDesselRetieTurnhoutRavelsOud-TurnhoutArendonkHerentalsMalleZandhovenRijkevorselBrechtWesterloOlenKasterleeLilleVosselaarBeerseVorselaarGrobbendonkHerenthoutNijlenZoerselRanstSchildeMerksplasHoogstratenWuustwezelKalmthoutHilvarenbeekZundertRucphenRoosendaalWoensdrecht

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727861
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Kempen strekken zich uit over drie-vierde van de Belgische provincie Antwerpen. De kunststeden Antwerpen en Mechelen liggen vlakbij. Met deze fietskaart ontdek je de prachtige natuur van de Kempen. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven. Wel zo handig in de heide en de bossen.

Het kenmerk van de regio De Kempen is de zanderige bodem, waardoor de Kempen bedekt is met heide, eikenbos, vennen en veengebieden. Het is het prachtig fietsen door de vergezichten van de kempen. De fietskaart is voorzien van knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.

Plaatsnamenregister*:

Baarle-Nassau
Baarle-Hertog
Hemiksem
Aartselaar
Kontich
Edegem
Mortsel
Hove
Lint
Borsbeek
Antwerpen
Zwijndrecht
Stabroek
Kapellen
Boechout
Gilze en Rijen
Hulst
Reimerswaal
Tholen
Bergen op Zoom
Breda
Alphen-Chaam
Goirle
Oisterwijk
Reusel-De Mierden
Bladel
Oirschot
Wijnegem
Wommelgem
Kruibeke
Temse
Beveren
Brasschaat
Schoten
Essen
Lier
Geel
Mol
Balen
Meerhout
Dessel
Retie
Turnhout
Ravels
Oud-Turnhout
Arendonk
Herentals
Malle
Zandhoven
Rijkevorsel
Brecht
Westerlo
Olen
Kasterlee
Lille
Vosselaar
Beerse
Vorselaar
Grobbendonk
Herenthout
Nijlen
Zoersel
Ranst
Schilde
Merksplas
Hoogstraten
Wuustwezel
Kalmthout
Hilvarenbeek
Zundert
Rucphen
Roosendaal
Woensdrecht

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Falkplan
ISBN
9789028727861
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig